Selecteer een pagina

Met Minday laten we je ervaren wat het is om bewuster te leven en te werken.

Leanne Ballantyne

Senior Consultant Arbeid & Gezondheid, Shared Ambition

Online training Mindfulness
voor klanten van CZ: Minday

Ben je verzekerd bij CZ en heb je één van onderstaande aanvullende verzekeringen? Dan kun je gratis een online training mindfulness van Minday volgen. Weet je niet zeker of je een aanvullende verzekering hebt, of welke aanvullende verzekering je precies hebt? Neem dan contact op met CZ via www.cz.nl/contact

Je volgt de online training via de website van Minday. De training duurt in totaal 8 weken en je gaat ongeveer 15 minuten per dag aan de slag met oefeningen. Bijvoorbeeld door een meditatie oefening te doen of een dagelijks activiteit op een bewuste manier uit te oefenen. En je wordt 1,5 uur gecoacht door een mindfulness-coach. Tijdens de Minday training leer je betere keuzes te maken in het omgaan met moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld op je werk. Zo ervaar je meer balans tussen wat er op je afkomt en wat je aankunt.

Wil je graag deze training volgen? Bekijk dan of jij één van onderstaande verzekeringen hebt en beantwoord de vraag.

Aanvullende verzekeringen met vergoeding voor de Minday training.
Heb jij één van de volgende aanvullende verzekeringen van CZ? Dan wordt de Minday training 100% vergoed. CZ regelt de betaling voor je. Je hoeft hierbij niks voor te schieten.

  • Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
  • Comfort en ComfortExtra
  • Plus Collectief en PlusExtra Collectief
  • Top Collectief en TopExtra Collectief
  • Zorg voor de Zorg en Zorg voor de Zorg Compleet